Wpisz szukane pojęcie, a znajdziemy odpowiedź:

Klucz serwisowy – jak aktywować (ponowne włączenie) Powrót

Jeżeli wybrałeś opcję: “Tylko w tej sesji”, Klucz serwisowy będzie aktywny tylko podczas pracy w programie. Jeżeli wyjdziesz z programu Klucz serwisowy zostanie wyłączony. Aby ponownie go aktywować musisz przy zamkniętej Firmie wejść do zakładki: System > Klucz serwisowy, a następnie wpisać Hasło specjalne, wskazać plik i kliknąć [OK].

W sytuacji, gdy przy aktywacji Klucza serwisowego wybrałeś opcję: ‘Do odwołania’, Klucz pozostaje aktywny aż do momentu, kiedy zdecydujesz się go dezaktywować.

Powrót