Wpisz szukane pojęcie, a znajdziemy odpowiedź:

Klucz serwisowy – dezaktywacja (wyłączanie działania) Powrót

Jeżeli podczas aktywacji Klucza serwisowego wybrałeś opcję: “Tylko w tej sesji”, to Klucz serwisowy automatycznie przestanie być aktywny wraz z zamknięciem programu (skorzystanie z Klucza, przy ponownym wejściu do programu będzie możliwe dopiero po jego aktywacji – zobacz punkt wyżej).

Natomiast jeżeli wybrałeś opcję: ”Do odwołania” – wyłączenia możesz dokonać dopiero wchodząc przy zamkniętej Firmie do zakładki: System > Klucz serwisowy, następnie wpisując Hasło specjalne i wskazując plik, na koniec klikając [OK]. Te czynności spowodują dezaktywację działania Klucza.

Powrót