Usunięcie firmy
|
<< Kliknij, aby wyświetlić spis treści >> Nawigacja: 9. FIRMA > Usunięcie firmy |
Przycisk [Skreśl] umożliwia skasowanie Firmy z listy Firm.
Jest to jedyna czynność, jaka jest wykonywana. Fizycznie nadal na dysku istnieje w niezmienionym miejscu folder usuniętej Firmy wraz z kompletem danych.
Dopisanie do listy nowej Firmy o skróconej nazwie identycznej ze skrócona nazwą usuniętej Firmy spowoduje jej ponowne podłączenie do systemu.
Jeżeli użytkownik chce całkowicie pozbyć się z dysku niepotrzebnego folderu może to wykonać poza programem (np. w Eksploratorze Windows) kierując się nazwą usuniętego folderu.